Referenties

Afgelopen weekend hebben wij bij jullie genoten van een fantastische survival. Op deze manier willen wij jullie complimenteren met de organisatie! Alles was perfect geregeld, we zijn werkelijk niets tekort gekomen. Een speciaal dankwoord voor de begeleiding van Gerald, de activiteiten werden duidelijk uitgelegd en de 2e ochtend stond zelfs de koffie al om half acht klaar! Geweldig!

Tot een volgende keer,

Jaco Olrichs

Bij deze willen wij jullie hartelijk dank voor de geweldige vakantie die jullie onze kinderen en kleinkinderen bezorgd hebben; In een woord geweldig waarbij wij natuurlijk de heerlijke pizza niet vergeten!

Jeanne en Anton Nell

Afgelopen weekend waren wij in de Ardennen voor een survival arrangement. Hierbij willen wij jullie nogmaals bedanken voor een fantastisch weekend! Wij hebben genoten van alle activiteiten en de goede verzorging van alles eromheen. Complimenten aan het team, en vooral aan Tom die ons begeleid heeft bij de activiteiten! Het was super, wij komen zeker terug bij jullie. In de Ardennen of in Nederland. 🙂

Jose Schrijver

Wat hebben wij een top herfstvakantie gehad, zeg. De kinderen praten er nog steeds over!Bij deze wil ik jullie toch nog enorm bedanken voor jullie gezellige begeleiding van begin tot eind.

We konden alle activiteiten in ons eigen tempo uitvoeren en hebben nooit iets gemerkt van enige tijdsdruk. Ook konden we altijd in overleg met jullie activiteiten aanpassen aan onze eigen voorkeur en vermogen. Super. Het eten was lekker en genoeg en vooral die keer eten in het café was heerlijk.....

Familie van Selm

Hi Minke,

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor een ontzettend leuke dag! We hebben met z´n allen heel veel plezier gehad en kijken terug op een zeer geslaagde dag. Het eten in het strandpaviljoen de Tropen (Egmond aan Zee) was ook erg goed, lekker gegeten en een goede sfeer. Er werd goed voor ons gezorgd. En het hotel was boven verwachting goed. Onze complimenten!
Ik zou het leuk vinden als we de foto´s kunnen krijgen die jullie deze dag van ons gemaakt hebben.

Lisanne Aalbers

Ha Minke,

Leuke dag gehad afgelopen zaterdag! Jullie speelde echt goed in op de wensen van de groep, kan niet anders zeggen, een geslaagde dag dankzij jullie

Wie weet tot ziens

Ruud Peek

Goedemiddag allemaal,

Graag wil wij jullie allemaal nog bedanken voor de organisatie van onze personeelsdag. Alle mensen hebben genoten en gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind! Alle foto´s van de diverse fotografen zijn verzameld en in een mapje geplaatst, zodat iedereen van de momentopnames kan nagenieten.

Nogmaals hartelijk dank!

SHP bouwbedrijven Sjoukje Smit

AMC Labdag Bedrijfsuitje

Beste Minke/Martijn,

Onze "labdag" van afgelopen vrijdag was een weergaloos succes. Ontzettend bedankt voor de geweldige activiteiten en de zon! Zou je de foto's die gemaakt zijn via Wetransfer.com naar mij en/of Heleen kunnen sturen? Bedankt en wie weet tot ziens.

SHP bouwbedrijven B.V. Tijmen Hommes AMC

Onze klanten