Ben je vader van een zoon of juist zoon van een vader? Trakteer hem dan eens op een leuk vader zoon weekend(*) in de Ardennen. Active Outdoor Events beschikt over een eigen camping in de Belgische Ardennen waar jullie talloze avontuurlijke activiteiten kunnen doen. Van mei tot en met september is er een open inschrijving en stellen wij op basis van de inschrijvingen groepjes van minimaal tien mensen samen. Let op! Dat zijn niet altijd per definitie vader-zoon combinaties. Die groepjes gaan samen een weekend vol outdoor avontuur tegemoet. Nog leuker is het om met een aantal vaders en zoons een weekend te organiseren en het is ook mogelijk om vanaf 10 personen een eigen groep te creëren. Buiten de periode mei tot en met september organiseren wij alleen weekends voor groepen vanaf 10 personen.

* ) Overal waar u leest vader-zoon kunt u dit ook vervangen door moeders en dochters, vaders en dochters en moeders en zonen. Want ook in die combinaties zijn jullie natuurlijk van harte welkom. Moeders en dochters kunnen natuurlijk net zo sportief en outdoor-minded zijn. Ons team is dat in ieder geval wel!

Arrangementen

Wij hebben standaard arrangementen in de meivakantie en zomervakantie voor een leuk vader zoon uitje in de Ardennen. Zo kun je kiezen voor een vader zoon weekend of zelfs een vader zoon week. De arrangementen zijn gevuld met avontuurlijke activiteiten als mountainbiken, kanovaren, abseilen, paintballen en meer. Jullie kunnen op basis van een aantal pakketten een eigen programma samenstellen. De arrangementen zijn volledig verzorgd, inclusief ontbijt, lunchpakketten en avondeten. Lunch is soms op locatie waar bijvoorbeeld de bergsportactiviteiten worden gehouden, het avondeten bestaat o.a. uit een BBQ.

Voor groepen van minimaal 10 personen organiseren wij ook vader zoon uitjes buiten de vakantieperioden. Bekijk deze arrangementen om een indruk te krijgen van het programma.