Eendaags, weekend en meerdaagse arrangementen voor actieve clubs en groepen

In de mooie Belgische Ardennen op een uurtje rijden vanaf Maastricht organiseren wij arrangementen voor bedrijven, not-for-profit organisaties, verenigingen, clubs, (groepen) particulieren. De arrangementen kunnen allemaal aangepast worden aan uw wensen en ze zijn geschikt voor jong en oud. Sportief hoeft u niet te zijn, maar wel actief!

Wij organiseren al bijna 20 jaar activiteiten in de Ardennen en hebben dus een hoop ervaring. Alle arrangementen en activiteiten worden geleid door ervaren en gediplomeerde instructeurs, de specifieke sportmaterialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Veiligheid, plezier en de zorg voor de natuur staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben voor de deelnemers een ongevallen- en reisverzekering. U kunt bij ons op allerlei verschillende manieren overnachten. Zo hebben we op onze eigen Outdoor Camping Barvaux o.a. stacaravans, pipowagens, slaapketen, blokhutten en safaritenten staan. Maar primitief bivakkeren kan natuurlijk ook.

Wij verwelkomen iedereen die gezelligheid zoekt, een actieve houding heeft en de natuur weet te waarderen. Wij weten dat gezelligheid vaak gepaard gaat met een alcoholische versnapering en dat vinden we prima mits het geen overlast oplevert voor onze gasten én ons.